top of page

Hiking at Hotel Skovly

Det røde pakhus.jpeg

Det røde pakhus

"Her ønsker vi at kombinere det bedste fra havnen og skoven sammen under et tag. Til frokost tilbyder vi et lækkert udvalg af smørrebrød. Til aften serveres et meget lyst betonet måltid, helt uden dogmer. Menuerne bliver matchet af skønne vine, most og safter.

 

Vi leder altid efter de bedste råvarer til vores menuer, derfor skiftes de med årstiden.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Det Røde Pakhus."

Se mere her!

Nordlandet.jpeg

Nordlandet

En af vores favoritrestauranter, når vi har besøg af venner og familie.

Køkkenteamet er dygtigt, betjeningen i top, vinene meget spændende og maden er uhøjtidelig og  tilberedt med kærlighed og med stor viden om råvarerne. 

Specielt i aftentimerne er restauranten meget hyggelig.

Se mere her!

Le port.jpeg

Le Port

Restaurant Le Port tilbyder et nordisk køkken med fokus på lokale råvarer - havudsigt til Hammershus og solnedgangens sidste stråler​​.
 

Uanset om anledningen er hverdagshygge med familien, en romantisk aften for to, større familiefester eller vigtige forretningsmøder er Le Port altid lig med en særlig atmosfære og skønne smagsoplevelser.


Se mere her!

Stammershalle.jpeg

Stammershalle

"Vi byder indenfor i en hyggelig og afslappet atmosfære med gourmetoplevelser, der tilberedes af sæsonens friske og lokale råvarer.


I vores restaurant, vil du have frit syn til vores nye vinkælder, med nøje udvalgte vine, vi fører i restauranten. Vores vinkort er bredt forankret med hovedvægt på franske vine eller vine fra områder, der komplimenterer sæsonens menu...." 

Se mere her!

Melsted.webp

Melsted Badehotel

På Restaurant Melsted Badehotel går velsmag, service og atmosfære op i en højere enhed. Restauranten ligger et par skridt fra vandkanten i gåafstand til Gudhjem.

Her kan du opleve klassisk kvalitetshåndværk tilberedt af sæsonens lokale råvarer. Restauranten er indrettet i lyse nordiske nuancer med elegante referencer til badehotellets oprindelsesperiode i 30’erne.


Se mere her!

fredensborg.jpeg

Fredensborg 

I Restaurant FB kan du nyde franske lækkerier med alt fra vegetarretter til kød, fisk og skaldyr - og restauranten byder selvfølgelig også på lækre vine og bobler. Sæt dig godt til rette i de bløde stole, nyd havudsigten og lad dig forkæle med dejlig mad. På de lune dage kan du sidde på restaurantens opvarmede terrasse. Efter en lækker middag kan du nyde en aftendrink i de udendørs loungemøbler - eller gå en tur til hotellets badebro og hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned i horisonten. 
Se mere her!

Kadeau.jpeg

Kadeau Bornholm

Hos Kadeau Bornholm er missionen at udforske det regionale køkken, som ligger vores hjerter så nært. Ambitionen er at definere en ny bornholmsk smag, som bygger på de nordiske dogmer. De skiftende sæsoner, det enkle og komplicerede udtryk, de ferske, friske og sprøde toner er ligeværdige ingredienser i Kadeau’s menuer. Det har givet pote, for den bornholmske restaurant modtog i februar 2016 sin første Michelinstjerne, som resteauranten fastholdt i 2017, 2018 og 2019 og 2020.

Se mere her!

bottom of page