Mountainbiking på Bornholm

© 2016 by //www.facebook.com/TrailskipperBornholm/

På Bornholm, er Hotel Skovly ved Rønne det perfekte mountainbikeområde – her finder du blå og røde mountainbikespor – singletracks gennem underskov, langs Østersøen og skønne oplevelser.

Mountainbikeruten “Skovly-sporet” starter og slutter på Hotel Skovly’s parkeringsplads. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for mange og skønne cykelture – både på turcykel og på mountainbike.

Køkkenchef og ejer, Bo, på Hotel Skovly er selv ivrig mountainbiker, og har gennemkørt hele området mange gange. Du kan altid kontakte ham på telefon 6017 8238, hvis du har spørgsmål til området.

Siden 2016 har en flok Mtb-entusiaster bygget 17 fede Mtb-spor ved Rytterknægten i Almindingen – 15 km fra Hotel Skovly. Der er spor i alle sværhedsgrænser. Få mere information om sporene her!

Du kan også se hvad resten af Bornholm har at byde på – sådan rent mountainbikemæssigt…!

Hotel Skovly har etableret en pusleplads til mountainbikere, med vaskeplads, cykelparkering, slap-af-område samt pumpe til både racer og autoventiler. Derudover råder hotellet over værktøj som du frit kan låne. Har du behov for at få låst din mountainbike inde om natten – så har vi aflåst cykelparkering….. men vores Premiumværelser er altså så store, at du sagtens kan have 2 mtb’er med på værelset.

Kommer du til øen uden mountainbike eller turcykel – kan du med fordel leje din cykel på hotellet. Hotellet råder over 40 mountainbikes og turcykler. Ring 5695 0784 for nærmere.

Ønsker du at hente vores mountainbike-brochurer eller se turforslag, så klik på billederne nedenfor:

Mountainbiking ved Hotel Skovly

Mountainbikeruten Skovly Sporet

20,5 km på Mountainbike – asfalt og stier.

13,5 km Mountainbike – Singletrack og stier.

8,4 km på Mountainbike – singletrack og stier.