Værelser

Premium dobbeltværelse

Vores store Premium dobbeltværelser er udstyret med en behagelig dobbeltseng, har eget bad og toilet, fladskærms-TV med danske, svenske og tyske kanaler, stor rummelig chaiselong (så I kan overnatte 4 personer), lille køleskab og udgang fra værelset til en privat lille terrasse med egne havemøbler. Værelserne er på hele 35 m2 og er så store at flere af vores outdoorgæster tager deres mountainbikes med ind på værelset. Flere af vores Premium dobbeltværelser er udstyret med varmepumpe.
Alle vores Premium dobbeltværelser er selvfølgelig dækket af vores kraftige og gratis 500/500 Mbit bredbånd.
Alle vores 19 Premium dobbeltværelser er gennemrenoveret i 2018 og fremstår med et strejf af skov, strand og personlig hygge.

Standard dobbeltværelse

Vores Standard dobbeltværelser, som vi har 8 af, har eget bad og toilet, fladskærms-TV med danske, svenske og tyske kanaler. Værelset har udgang til egen terrasse med havemøbler, og vores 22.000 m2 store have. Værelserne er på 18 kvadratmeter. Værelserne kan have 1 1/2 mands seng på 200 x 140 cm eller dobbeltseng på 200 x 180 cm. Værelserne er renoveret i 2018 og i 2019. Værelserne er dækket af vores kraftige 500/500 Mbit gratis bredbånd.

Ferielejligheder

Ferielejligheden Rævehuset

En hyggelig lille ferielejlighed indeholdende en behagelig dobbeltseng, en rummelig chaiselong, spiseplads til 4 personer, stort fladskærms-TV med danske, svenske og tyske kanaler, hyggeligt bad/toilet og udstyret køkken. Der er plads til 4 overnattende. Rævehuset er det originale Skovly fra 1876, oprindelig huset en familie på 8 personer, der emigrerede til USA i 1901. Det er nænsomt renoveret, og fremstår som moderne og hyggeligt. Rævehuset har en stor terrasse med havemøbler, og udsigt over vores hyggelige minigolfbane og vores brede å der bugter sig gennem vores grund. Rævehuset er udstyret med varmepumpe. Rævehuset er renoveret i 2018 og 2019. Rævehuset er dækket af vores kraftige 500/500 Mbit gratis bredbånd.

Ferielejligheden Rådyrhuset

Vores Rådyrhus er en meget hyggelig ferielejlighed med plads til seks personer. Lejligheden indeholder et dejligt dobbeltværelse med en behagelig dobbeltseng, et køkken-alrum med en rummelig chaiselong, spiseplads til 6 personer og et værelse med en moderne etageseng. Huset er udstyret med stort TV med danske, svenske og tyske kanaler, eget badeværelse og et veludstyret køkken. Vores Rådyrhus er renoveret i 2019 og fremstår meget hyggeligt, venligt og personligt. Rådyrhuset er på 65 m2, har udsigt til en af vores store grønne arealer og har varmepumpe. Rådyrhuset er dækket af vores kraftige 500/500 Mbit gratis bredbånd.

Ferielejligheden Laksehuset

Vores Laksehus er den største af vores hyggelige ferielejligheder. Laksehuset har plads til 6 personer. Laksehuset indeholder et dobbeltværelse med en behagelig dobbeltseng, en stor stue med en rummelig chaiselong samt et hyggeligt værelse med en moderne etageseng. Laksehuset har 2 toiletter og et badeværelse. Huset er udstyret med stort fladskærms-TV med danske, svenske og tyske kanaler og et selvstændigt veludstyret køkken. Spisestuen har 6 siddepladser. Laksehuset har 2 store private terrasser med havemøbler på hhv 12 m2 og 54 m2, begge med udsigt til skoven og til Blykobbe Å, der slynger sig dovent gennem hotellets store have. Du kan med lidt held opleve vores havørreder på vej til eller fra Østersøen. Laksehuset er på 66 m2 og er dækket af vores kraftige 500/500 Mbit gratis bredbånd.