top of page
Minigolfbane.jpg
Velkomst-
mappe

Velkommen til vores dejlige Hotel Skovly

Welcome to our lovely Hotel Skovly

Willkommen in unserem schönen Hotel Skovly

 

Hotel information in English - please scroll down.
Hotelinformationen in deutscher Sprache - bitte nach unten scrollen


I denne lille online-mappe håber vi du finder svar på de mest almindelige spørgsmål omkring et succesfuldt og dejligt ophold på Hotel Skovly.

 

Vi, Lone Kirk og Bo N. Bjødstrup, er de stolte ejere af denne perle, midt i skoven - tæt på stranden. 

Vi har købt Hotel Skovly 1. marts 2015. Vi har mere end 30 års erfaring i hotel og-restaurationsbranchen og vi lægger stor vægt på at tilbyde et personligt og professionelt værtsskab.

 

Hotel Skovly gennemgår løbende vedligeholdelse - men har du ønsker til forbedringer, er vi meget interesseret i at høre det fra dig.

Vi planlægger at blive optaget i “Den grønne Nøgle” for miljøcertificeret hoteller - og  oplever du at der er vandhaner eller toiletter der løber, så meddel venligst receptionen eller vores personale det.

 

Vi håber at du får et dejligt ophold på vores

skønne Hotel Skovly.

 

Med venlig hilsen

Hotel Skovly

 

Lone Kirk & Bo N. Bjødstrup

Ejere og værter

Affaldssortering

Vi beder dig hjælpe os med affaldssorteringen.
Vi har opstillet containere til flasker, dåser og plastflasker ved parkeringspladsen ved værelsesfløjen 9 - 17. Papkasser og lign kan afleveres i receptionen, hvor vi senfder det videre til genbrug. Containerne står mellem værelse 14 og 15. 

Vær venligst opmærksom på, at vi har et rigt (og meget intelligent) dyreliv omkring Skovly, som ser enhver chance for et gratis måltid mad - pizzabakker, juicekartoner etc.  Intet madaffald må stå synligt, men skal lægges i affaldsstativerne på grunden, og lågene skal forblive lukkede!!!

 

Bagage

Bagage kan opbevares i vores Krølle-Bøllestue ved receptionen.
Hotellet garanterer ikke for bagagen - men vi er jo på Bornholm !

Barneseng

Barneseng kan lånes uden beregning - såfremt vi har ledige barnesenge. Bestil i receptionen.

Brand eller sygdom

Ved brand - kontakt brandvæsnet på telefon 1-1-2, Hotel Skovly, Nyker Strandvej 40, Rønne.

Ved sygdom, kontakt Akuttelefonen på telefon 1813.
De sørger for vejledning.
Besøg på skadestuen skal aftales med telefon 1813.

Brochurer
I vores reception finder du et stort udvalg af brochurer over hotellet og området, både mht museer, outdooraktiviteter, spisesteder og forlystelser. Mangler du specifik information om en attraktion, kan vores reception være dig behjælpelig.

   

Café

I caféens åbningstid har du mulighed for at nyde vores hyggelige serveringer. Vi bager hver dag, og kan som minimum tilbyde 4 forskellige kager, forskellige slags kaffe og varm chokolade. Fra 1. juni serverer vi desuden forskellige Panini, Parisertoast og cowboytoast. Derudover serverer vi forskellige bornholmske specialøl, bornholmske most, og selvfølgelig forskellige sodavand. Har du lyst til et godt glas rød/hvid eller rosévin, har vi et fornuftigt vinkort. Du kan med fordel scanne vores QR-kode som findes på alle vores caféborde.

 

Cykeludlejning 

Vi har 24 cykler - herre- damemodeller samt 30 mountainbikes i 2 kvaliteter der udlejes pr dag/uge. Kontakt venligst receptionen.

Ønsker du at leje el-cykel, gravel-bike, carbon eller alu-racercykel, kan dette foretages hos Holms Cykler i Rønne. Vi kan være behjælpelig i receptionen.

I forbindelse med leje af mountainbikes - skal disse rengøres efter mountainbiketuren. Dette kan med fordel 

gøres på vores pusleplads foran receptionen.

Cykelreparation

Vi har mulighed for at hjælpe med smårepationer. Vi har værktøjskasse du kan låne og forskellige reservedele i receptionen. Vores Pusleplads har luft til hjulene og vand til flasken. Mangler du en mekaniker kan vi anbefale
Fri BikeShop på Søndergade i Rønne. Tlf 5695 0604 og Holms Cykler

Frokost

Vi serverer ikke frokost - men kan anbefale vores hjemmebagte kager eller kringler. Kaffe ad libitum og kringle eller kage. Se opslag med kaffe/kage-tilbud. Scan vores QR-kode, som du finder på alle vores caféborde.
Se tillige punktet under “Café”

Havegrill

Vi har flere gasgrille til fri afbenyttelse. Grillene står på vores store overdækkede terrasse i baghaven.
Vi har desuden indrettet et lille udekøkken med service og vand. Der henter du service, glas og bestik - og kan også rense dine grøntsager. Udekøkkenet bliver åbnet hver dag kl 15.00 og lukkes kl 20.00.

Du sørger selv for maden du skal grille - vi sørger for service, gas til grillene, lidt krydderier samt opvask.
 

Vores grillområde og udekøkken er gratis for dig at benytte, som gæst på Hotel Skovly. Hold venligst orden - sæt det beskidte service i stativerne, bestik i spanden - og vores morgenpersonale vasker op efter dig!
 

Hvis du får besøg af vores søde islandske fårehunde, og de fortæller dig at de er sultne - så lyver de !! 

De må ikke fodres - de bliver tromle-tykke.

Havegrill til stranden
Vi har et lille antal Weber grille som du kan låne med på pic-nic. Du skal selv sørge for kul/briketter samt optændingsblokke. Spørg i receptionen.

Hæveautomat

Den nærmeste hæveautomat finder du ved den første rundkørsel mod Rønne. Du kan veksle euro til danske kr. i vores reception. Der er intet gebyr og vekselkursen er: 1 euro = 7,50 kr.

Internet 

Som vores gæst, kan du surfe gratis på vores 1.000/1.000 Mbit bredbånd. Du skal søge efter Hotel Skovly1, Hotel Skovly2, Hotel Skovly3, Hotel Skovly4, eller en af vores andre hotspots - og indtaste skovlywifi som password.
Vi kan ikke garantere 1.000/1.000 Mbit på værelserne - men hastigheden bør ligge på 25-30 Mbit, afhængig af hvor mange gæster der er på hotellet. Mærker du udfald, eller er forbindelsen ustabil, så lad os det vide i receptionen. Alt elektronik har godt af at blive genstartet - en gang imellem ! 

Is og slik

Isvafler, ispinde og slik kan købes i vores reception. Derudover har vi et bredt udvalg af lokale øl og vand.
Kig ind i receptionen.

Kaffe & te

På værelset finder du vandkoger, krus samt kaffe, te, sukker og fløder. Yderligere kaffe, te, sukker og fløde kan hentes i vores reception, i dennes åbningstid.
Denne service forefindes ikke i ferielejlighederne Rådyrhuset og Laksehuset. Men som gæst på vores hotel har du altid adgang til gratis kaffe / te i vores morgenmadsrestaurant - i vores åbningstid.

Kopiservice

Vores reception er altid behjælpelig med fotokopiering. Medbring et USB stik eller det du ønsker at få kopieret. Sort/hvide og 4-farvede kopier i str. A4 og A3 kan kopieres.

A4 kopier i 4 farver koster kr. 5,00 pr stk, A3 kopier i 4 farver koster kr. 9,00 pr stk. 

Sort/hvide kopier koster halvdelen.

Overfør dine dokumenter til service@hotelskovly.dk - så udprinter vi det!

Kreditkort

Vi modtager VISA og Master Card kreditkort - og selvfølgelig MobilePay.

Kæledyr (Hund/kat)

Kæledyr må medbringes og koster kr. 200,- pr. dyr. Gebyret omfatter udgift til ekstra rengøring og ionisering af værelset/lejligheden. Kæledyret må ikke befinde sig i vores møbler på værelserne. Sker dette, opkræver vi kr. 800,00 i ekstra rengøring af samtlige møbler på værelset.
Du kan hente en brochure i receptionen eller se den på hotelskovly.dk

Førerhunde må medbringes uden ekstra omkostninger.

Lystfiskeri

Hotel Skovly ligger perfekt til lystfiskeri. Vi har 5 skønne søer lige i vores område. I receptionen kan du hente vores lystfiskerbrochure. Vores “Blykobbeå” som løber gennem vores have, er helårsfredet, og der må ikke fiskes deri.

I vores reception kan du hente vores lystfiskerbrochure, eller læse den på hotelskovly.dk

 

Læge og ambulance

Ved pludselig opstået sygdom, udenfor receptionens åbningstid, henviser vi til lægevagten på telefon 1813.
Ved livstruende sygdom henviser vi til Alarmcentralen på telefon 1-1-2

 

Morgenbuffet 

Hver morgen mellem kl 08.00  -  10.00 serverer vi vores morgenbuffet i restauranten. Vores morgenbuffet indgår ikke som udgangspunkt i prisen på overnatning i vores ferielejligheder, men kan tilkøbes. Spørg receptionen om et godt tilbud. Har du behov for en tidligere morgenmad, så spørg om mulighed for dette, i receptionen.
Ønsker du at medbringe gæster udefra til morgenmads-spisning, kan dette lade sig gøre. Kontakt receptionen for en god pris. 

 

Minigolf

Vores minigolfbane i baghaven kan benyttes gratis. Minigolfbanen er den ældste på Bornholm - og givetvis i hele Danmark. Den gennemgik en stor renovering i 2022 og renoveres stadig løbende. De skæve baner er charmen ved det gamle - og en forklaring på ens nederlag…! Undlad venligst at gå på banderne. Bolde og køller forefindes ved banen.

 

Myrer på værelset

Vores dejlige Hotel Skovly ligger lige midt i den skønneste natur, hvor der bor kaniner, rådyr og ikke mindst myrer…!
Ser du myrer på værelset, så meddel os det, og vi tager hånd om det….!
(Ser du kaniner eller et rådyr på værelset, så tag et billede - så giver vi en flaske vin…😜) 

 

Outdoor
Vores dejlige Hotel Skovly er perfekt til næsten alle outdoor-aktiviteter, ikke mindst mountainbiking, motionsløb, orienteringsløb, golf samt selvfølgelig dykning og havkajak. Vi er stolte af vores hyggelige  mountainbikerute “Skovlysporet” der starter og slutter på vores parkeringsplads, og som tager dig 7,5 km rundt i en utrolig smuk natur. I vores “baghave” finder du mange spændende løberuter, og i en afstand af max 35 km, finder du yderligere 10 mtb-spor og 3 smukke golfbaner. Dykning og havkajak starter allerede 300 meter fra os - i Østersøen.

 

Ønsker du en guide til at køre de fede mtb-spor - kan vi anbefale Thomas Schow, som kan kontaktes på tlf. 6049 0247, eller Palle Westergaard på tlf 2218 1833. De kan guide på alle spor på Bornholm - og er utrolig dygtige og bornholmere!
(Booking og afregning foregår direkte til guiderne)

 

Parkering 

Vores parkeringsplads kan rumme både personbiler og busser. Undlad venligst at parkere på vores græsplæne, foran receptionen.

 

Post og posthus

Vi er behjælpelig med at poste dit brev eller postkort. Ønsker du at benytte et posthus, kan dette findes i MENY, på Store Torv i Rønne.

 

Reception

Vores reception er beliggende i restaurantbygningen. Benyt venligst knappen på receptionsdisken til at komme i kontakt med receptionisten. Det kan forekomme at receptionen kortvarigt er lukket, hvis vi er blevet kaldt til møde eller lign. Det vil blive meddelt på receptionsdøren. Åbningstiden i receptionen er som følger: Højsæson 08.00  -  19.00 og
lavsæson: 08.00  -  10.30 og 14.00  -  19.00 

 

Rengøring

Vi tilbyder daglig opfriskning af dit værelse - vi gør det bare ikke automatisk - det er dig der bestemmer! 

Ønsker du opfriskning af dit værelse, så meddel venligst receptionen det inden kl. 10.00 på dagen. Hvis du ønsker en daglig opfriskning af dit værelse, så er det gratis, og vi er mere end villige til at imødekomme dine ønsker! 

Hvis du, under dit ophold hos os, kommer til at mangle friske håndklæder, kaffe og te eller måske toiletpapir - så henvend dig i vores reception i åbningstiden, så hjælper personalet dig!

 

Vi har et samarbejde med et rengøringsfirma, som forestår værelsesrengøringen. Oplever du mangler ved rengøringen, beder vi dig meddele os dette i receptionen, og meget gerne om formiddagen, således at vi kan rette op på fejlen.

 

Ros og ris

Vi er meget opsat på at blive bedre - og det kan vi opnå, ved at få input fra dig. I receptionen kan du hente et ros/ris-skema og på det beskrive hvad har vi gjort godt og hvad kunne vi gøre bedre. Tak.

 

Rygning
Hotel Skovly er røgfrit - både på værelserne, i vores ferielejligheder samt i vores restaurantbygning. 

Vi henviser til vores mange terrasser, vores store have eller ved vores mange udendørs siddepladser.

Hvis du alligevel vælger at ryge på vores værelser, fakturerer vi dig kr. 3.700,00 for hovedrengøring og ionisering af værelset.

 

Strand

Vores dejlige hvide strand ligger kun 125 meter fra hotellet. Du kan nå til stranden ved enten at gå gennem vores store baghave, via broen over åen, og op ad bakken, eller ved at gå langs værelsesfløjen 9-14 langs åen.

Du kan hente en strandbrochure i receptionen, eller læse mere på hotelskovly.dk

Vores brede å i haven, Blykobbe å, løber ud i Østersøen. Havørreden svømmer op i åen i foråret og efteråret for at gyde. Er du heldig, så kan du opleve “lakse-spring ved Skovly”

 

Strygejern

Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen.

 

Taxi

Taxi kan kontaktes på telefon 5695 2301. Der findes både normale og store vogne. Du kan også bede receptionen
sørge for det, for dig.

 

Toiletartikler

Har du glemt nogle toiletartikler derhjemme, kan receptionen givetvis hjælpe dig. Vi har et lille udvalg af tandbørster, tandpasta, barbermaskiner, deodoranter og shampoo. Kig ind i receptionen.

Tripadvisor og HotelsCombined 

Vi er blevet tildelt UDMÆRKELSES CERTIFIKAT fra Tripadvisor, en udmærkelse der hædrer virksomheder i hotel- og restaurations-branchen, der konsekvent yder en fremragende service.
Den australske booking-portal HotelsCombined har udvalgt Hotel Skovly til at modtage The HotelsCombined Recognition of Excellence. I et stort felt blandt tusindvis af hoteller over hele verden scorer Hotel Skovly 8,6 ud af 10 mulige point.
Vi er glade for den hæder, og håber at du er enig med de mange der har sørget for, at netop vi er blevet tildelt denne hæder.

 

TV

Vi har indkøbt nye fladskærme samt nyt digitalt antennesystem- og vi kan tilbyde dig, i skrivende stund, 18 digitale TV-kanaler. Undlad venligst at ændre på TV’ets opsætning. Vi har tillige indsat et HDMI-kabel, således at du kan tilslutte din computer.

 

Udcheckning
Udcheckning fra værelset er kl. 10.30. En eventuel senere udcheckning - dog senest kl. 16.00 - kan aftales med receptionen hvis det er muligt. Prisen for den sene udcheckning er kr. 300,00 pr værelse

 

Øl, vin og vand

I vores restaurant og reception har vi et bredt udvalg af lokale øl fra Small Batch Brewery og Svaneke Bryghus,  most fra Bornholms Mosteri, gin fra WILD i Aakirkeby samt sodavand fra de store bryggerier.
 

Vi kan anbefale vores egen Skovly-øl, brygget efter vores egen ønsker og opskrift. Øllen er en mild sommerøl tilsmagt med hyldeblomst-most fra Bornholms Mosteri. Øllen er letgylden og egner sig til at blive nydt som solnedgangsøl. Øllen findes på flaske og fad. 

Vores vine kommer fra egen italiensk importør, Toscavini.dk Vinene er meget velsmagende og fornuftige prismæssigt.

Kig ind i restauranten og se selv.

English

Dear guest.

The below alphabetical list should provide you with all the necessary information to make your stay at Hotel Skovly a pleasant and memorable one. 

 

If you have any questions that are not covered by the below list please do not hesitate to get in touch with the reception where we are always ready to help you.

 

We greatly appreciate our guests’ opinion on Hotel Skovly, so if there is anything, you are not satisfied with or anything you believe we can do better please do not hesitate to tell us. 

Have a nice stay. Hotel Skovly Lone & Bo N. Bjødstrup

 

Ambulance
In the event of life-threatening emergencies (illness, accidents, fire etc.), dial 112 on your phone and state your name, room number and the address of the hotel, which is Hotel Skovly, Nyker Strandvej 40, 3700 Rønne, Bornholm.

If you need other medical assistance outside of the reception hours please dial 1813 to contact the medical emergency services.

 

Angling

Hotel Skovly is perfectly situated for angling. We have five beautiful lakes very close to the hotel.

Please refer to our angling brochure which is also available from the reception.

Blykobbe Å which runs through the hotel garden is protected all year and cannot be fished.

 

Ants in the room

Our lovely Hotel Skovly is in the middle of the most beautiful nature which we share with rabbits, deer and not the least ants. If you experience ants in your room, please tell the reception immediately so we can deal with it.

If you see rabbits or deer in your room, take a picture and we will reward you with a bottle of wine.

 

ATM

ATMs are available in Rønne, Hasle, Allinge, Svaneke and Nexø.

 

Barbeque

We have several gas grills for free use. The grills are on our large terrace in the backyard, covered. We have also set up a small outdoor kitchen with crockery and water. There you pick up crockery, glasses and cutlery - and can also clean your vegetables. Our barbecue area and outdoor kitchen are free for you to use as a guest at Hotel Skovly. Please keep order - put the dirty dishes in the racks, cutlery in the bucket - and our morning staff will wash up after you!

If our sweet Icelandic sheepdogs Luna and Neista visits you on the terrace and try to convince you, that we are starving them, they are lying. Please do not feed the dogs as they becomes overweight.

 

Barbeque on the beach
We have a small number of portable Weber-grills available for our guests to borrow for a picnic on the beach. You need to provide charcoal yourself.

Please ask the reception for further details.

 

Beach
The lovely white sandy beach is only 125 metres away from Hotel Skovly.

You can reach the beach through our garden, across the bridge and up-hill, or you can follow the path along the stream next to rooms 9 to 14.

 

Beer, wine and soft drinks

In the restaurant and the reception, we have a selection of local beers from Svaneke Bryghus, the Skovly-beer on tap and the national brands Carlsberg and Tuborg. We also have fresh juices from Bornholms Mosteri and various soft drinks.

All our wines come from our own importer of Italian wines.

 

Bike Rental

We have 24 touring bikes and 30 mountain bikes of two different qualities available for rent on a daily or weekly basis. Please ask our reception staff for assistance and pricing.

If you wish to rent an electric bike, we refer you to Rønne Cykeludlejning. The reception will be happy to assist you with the booking.

When returning mountain bikes at the end of the rental period, these must be cleaned. There is a cleaning area for bikes just opposite of the hotel main entrance, that may be used free of charge.

 

Bike Repair

We can assist with minor bike repairs. We also have a toolbox with basic tools and the most common spare parts available in the reception.

The bike area just opposite the hotel main entrance has an air pump and a water tap.

For more comprehensive repairs, please ask the reception staff.

 

Breakfast buffet
The sumptuous breakfast buffet is served in the restaurant every day between 8 am and 10 am.

If you need to have breakfast earlier, please let the reception know, and we will find a solution for you.

The breakfast buffet is not included when staying in the holiday apartments Laksehuset and Rådyrhuset but can be bought. If you have guests that you want to invite for breakfast, you are welcome to do so.
Please visit the Front desk to get a good offer!

Café

During the café's opening hours, you have the opportunity to enjoy our cozy servings. We bake every day and can offer at least 4 different cakes, various types of coffee, and hot chocolate.

From June 1st, we also serve various Paninis, Parisian toasts, and cowboy toasts. Additionally, we offer various Bornholm specialty beers, Bornholm juice, and, of course, different sodas. If you fancy a good glass of red, white, or rosé wine, we have a reasonable wine list. You can conveniently scan our QR code found on all our café tables.

 

Check-in

Hotel Skovly’s reception is open for check-in from 3 pm until 7 pm. (15.00 - 19.00)

Outside these hours check-in is only available by a previous appointment with the reception.

 

Check out
Latest checkout is at 10.30 am.

A possible check-out later - however no later than 4 pm - can be arranged with reception if possible. The price for the late check-out is DKK 300.00 per room

Cleaning

We offer daily refreshment of your room - we just don't do it automatically - it's up to you!

If you wish for a refreshment of your room, please notify the reception before 10:00 am on the day. If you desire daily refreshment of your room, it's complimentary, and we are more than willing to accommodate your requests!

Should you find yourself in need of fresh towels, coffee and tea, or perhaps toilet paper during your stay with us, please approach our reception during opening hours, and our staff will assist you!

We collaborate with a cleaning company responsible for room cleaning. If you encounter any issues with the cleaning, please inform us at the reception, preferably in the morning, so that we can rectify the mistake.

.

 

Coffee and tea

In your room, there is a cooker, mugs, instant coffee, tea bags, sugar and creamer available. Additional supplies can be purchased in the reception at cost price.

This service is only available in the premium rooms.

 

Cot

Subject to availability, a cot can be borrowed free of charge from the reception.

 

Feedback

We are dedicated to making your stay at Hotel Skovly as pleasant as humanly possible.

Therefore we are genuinely interested in your opinion. If you find anything, where you think we can do better, please let us know immediately.

Likewise please tell us what you think we do good, so we can pass the praise on to our staff.

 

Fire

In the event of a fire, contact the emergency services on phone 112.

State your name, room number and the address of the hotel, which is: Hotel Skovly, Nyker Strandvej 40, 3700 Rønne.

 

Ice cream and candy

Different kinds of ice cream and candy are available from the reception, where you can also purchase different kinds of local beers, soft drinks and mineral water.

 

Illnes

In the event of sudden illness outside the reception hours, please call medial services on phone 1813.

In case of life-threatening illness, call emergency services on phone 112. State your name, explain the situation and give the address which is:

Hotel Skovly, Nyker Strandvej 40, 3700 Rønne

Internet and wifi

Fast and free wifi is available throughout Hotel Skovly’s premises. Seach for Hotel Skovly1, Hotel Skovly2 or Hotel Skovly3 and use skovlywifi as the password.

Ironing

Iron and ironing board are available free of charge from the reception.

 

Luggage
Luggage may be stored in Krølle-Bøllestuen by the reception. Luggage is stored at your own risk and the hotel does not accept any liability for your luggage. On the other hand, this is Bornholm.

 

Lunch

We do not offer lunch, but we recommend our café, which serves freshly baked cakes, snacks, coffee, tea, beer, wine and soft drinks.

 

Mail and post office

We are happy to help you mail a letter or a postcard.

If you need a post office, the nearest may be found in Meny in Rønne. The address is Store Torv 11, 3700 Rønne.

 

Medical aid

In the event of sudden illness outside the reception hours, please call medial services on phone 1813.

In case of life-threatening illness, call emergency services on phone 112. State your name, explain the situation and give the address which is:

Hotel Skovly, Nyker Strandvej 40, 3700 Rønne

 

Mini golf

The mini golf course in the garden may be used free of charge. It is the oldest mini golf course on Bornholm and went through a major renovation in 2022 and is continuously maintained.

Due to its age the edges are a bit flimsy – please don’t step on them as they will break, and the wonky lanes must be considered part of the charm of the old.

 

Outdoor-activities

Our lovely Hotel Skovly is perfectly suited for almost any kind of outdoor activities such as mountain biking, track running, orienteering, golf and of course scuba diving and sea kayaking.

We are very proud of our own mountain bike track “Skovlysporet” which begins and ends literally at our doorstep and offers a 7.5-kilometre track through incredibly beautiful and varied nature.

In the adjacent forest there are several interesting and challenging running tracks and within 35 kilometres you can reach three scenic golf courses.

Diving and kayaking are literally 4 minutes away on the beach.

 

Parking

We offer free parking for cars and buses.

 

Pets (dog or cat)

Pets are welcome at Hotel Skovly at an additional charge of 50 DKK/day per animal to cover the extra cleaning.

Pets are not allowed on the furniture in the rooms and should this happen we reserve the right to charge an additional fee of 800 DKK to cover cleaning expenses.

Please refer to our brochure about pets on Hotel Skovly.

Guide dogs are welcome free of charge.

 

Print and copy

Printing and copying are available at the reception. Bring your files on a USB-stick or the originals you want to be copied. A4 copies in four colours are 5.00 DKK each.

Black and white copies are 50 percent of the above prices.

 

Reception

Our reception is located in the restaurant building. It is open every day from 8 am to 9 pm. (Low season 08.00-10.30 and 14.00-19.00) If the staff is not present please use the bell at the reception desk to summon the receptionist.

The reception may occasionally be closed for short intervals. This is announced on the reception door. Hotel Skovly accepts VISA and Mastercard credit cards.

 

Restaurant

The restaurant is situated in the main building next to the reception. 

In the restaurant, we serve breakfast every day and throughout the day we offer different snacks. Coffee, tea, cakes, beer, wine, drinks and soft drinks may be purchased at reasonable prices.

 

Smoking

Hotel Skovly is non-smoking in the rooms, the holiday apartments and in the restaurant building.

You are free to smoke outside.

If you for any reason chose to smoke indoors we reserve the right to charge you an extra cleaning fee of 3.700 DKK.

 

Taxi

Taxis are available in different sizes and may be ordered on phone 5695 2301. If you need assistance, the reception will be happy to order a taxi for you.

 

Tripadvisor

Hotel Skovly has been awarded Tripadvisor Excellence Certificate for consistent and excellent service. We are proud to have received this award and sincerely hope that you agree with all the kind people, who by writing excellent reviews have contributed to us being awarded this price.

 

TV-channels

If you experience “black screen” on any of the channels, please inform the reception, so we can remedy the problem immediately.

Waste Sorting

We kindly ask for your help with waste sorting. We have placed containers for bottles, cans, and plastic bottles at the parking lot near the room wing 9 - 17. Cardboard boxes and similar items can be delivered to the reception, where we will forward them for recycling. The containers are located between rooms 14 and 15.
 

Please be aware that we have a rich (and very intelligent) wildlife around Skovly, which sees any opportunity for a free meal - pizza boxes, juice cartons, etc. No food waste should be left visible but must be placed in the waste bins on the premises, and the lids must remain closed!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hierunter finden Sie in alphabetischer Ordnung eine Übersicht von praktische Informationen über ihren Aufenthalt an Hotel Skovly. 

 

Wenn sie Fragen haben, die Sie nicht hier beantwortet bekommen, sind Sie immer willkommen in der Rezeption zu fragen.

 

Wir hören gern ihre Meinung über dem Hotel. Wenn Sie finden, dass wir etwas besonders gut machen, hören wir es natürlich gern, aber wenn sie meinen, dass wir etwas verbessern können, wird das noch wichtiger sein. 

 

Lassen Sie uns bitte ihre Meinung wissen.

Hotel Skovly, Lone & Bo N. Bjødstrup

Abfalltrennung

Wir bitten Sie, uns bei der Abfalltrennung zu helfen. Wir haben Container für Flaschen, Dosen und Plastikflaschen auf dem Parkplatz in der Nähe des Zimmerflügels 9 - 17 aufgestellt. Pappkartons und Ähnliches können an der Rezeption abgegeben werden, wo wir sie zur Wiederverwertung weiterleiten. Die Container stehen zwischen den Zimmern 14 und 15.

Bitte beachten Sie, dass wir in der Umgebung von Skovly eine reiche (und sehr intelligente) Tierwelt haben, die jede Gelegenheit für eine kostenlose Mahlzeit sieht - Pizzakartons, Saftkartons usw. Kein Speiseabfall darf sichtbar sein, sondern muss in die Abfallbehälter auf dem Grundstück gelegt werden, und die Deckel müssen geschlossen bleiben!!!

 

Ameisen auf dem Zimmer

Unser schöne Hotel Skovly liegt ganz in der Mitte von der schönsten Natur, Wo Kaninchen, Rehe und auch Ameisen wohnen. Sehen Sie Ameisen auf dem Zimmer, dann bitte sagen Sie nur zu. Wir werden uns gleich darum kümmern.

Sehen Sie Kaninchen und Rehe auf dem Zimmer, nehmen Sie ein Bild, und wir geben Ihnen  eine Flasche Wein.

 

Angeln

Hotel Skovly liegt perfekt fürs Angeln. Wir haben 5 schöne Seen ganz in unserem Gegend.

Sie finden unsere Prospekt in der Rezeption.

Blykobbeå, der durch unser Garten läuft, ist ganzjährig unter Naturschutz gestellt. Da dürfen sie nicht angeln.

Artz

Bei plötzlicher Krankheit und außer Öffnungszeit von der Rezeption weisen wir am Bereitschaftsarzt an. Telefonnummer: 1813.

Bei lebensbedrohender Krankheit weisen wir an der Alarmzentrale an. Telefonnummer: 1-1-2.

 

Auschecken

Sie müssen um spätesten 10.30 Uhr auschecken. Brauchen Sie länger zu bleiben, kontaktieren Sie bitte die Rezeption. Ein möglicher Check-out später - jedoch nicht später als Uhr 16:00 - kann nach Möglichkeit an der Rezeption arrangiert werden. Der Preis für den späten Check-out beträgt 300,00 DKK pro Zimmer

 

Bier, Wein und Limo - Café

Während der Öffnungszeiten des Cafés haben Sie die Möglichkeit, unsere gemütlichen Angebote zu genießen. Wir backen jeden Tag und können mindestens 4 verschiedene Kuchen, verschiedene Kaffeesorten und heiße Schokolade anbieten.

Ab dem 1. Juni servieren wir außerdem verschiedene Paninis, Pariser Toasts und Cowboytoasts. Darüber hinaus bieten wir verschiedene Bornholmer Spezialbiere, Bornholmer Saft und natürlich verschiedene Limonaden an. Wenn Sie ein gutes Glas Rot-, Weiß- oder Roséwein möchten, haben wir eine vernünftige Weinkarte. Sie können bequem unseren QR-Code scannen, der auf allen unseren Café-Tischen zu finden ist.

 

Bügeleisen

Bügeleisen und Bügelbrett können Sie in der Rezeption leihen.

 

Der Restaurant

Der Restaurant serviert Morgenbuffet und unterschiedliche Snacks im Laufe des Tages. Außerdem können Sie Kaffee, Kuchen, Süßigkeiten gesamt Bier, Wein und Spiritus zu sehr vernünftigen Preisen im Restaurant kaufen.

 

Die Rezeption

Unser Rezeption, die sich in der Restaurantgebäude findet, hat jeden Tag von 8.00 bis 19.00 Uhr geöffnet. (Nebensaison 08.00-11.00 und 14.00-19.00) Benutzen Sie bitte die Glocke an der Theke um in Kontakt mit dem Rezeptionisten zu kommen.

Es kann vorkommen, dass die Rezeption kürzlich geschlossen ist. Es wird an der Tür von der Rezeption mitgeteilt.

 

Der Strand

Unser schönen weißen Sandstrände liegen nur 125 Meter vom Hotel. Sie erreichen den Strand weder durch den großen Hintergarten noch über die Brücke des Flüsschens zu gehen. Dann den Hügel hinüber oder den Zimmerflügel 9-14 und des Flüsschens entlang.

Sie können den Strandprospekt in der Rezeption holen.

 

Einchecken

Sie können von 15.00 Uhr bis 19.00 Uhr einchecken. Einchecken nach 19.00 Uhr müssen Sie im Voraus mit der Rezeption besprechen.

 

Eis und Süßigkeiten

Eiswaffeln, Eis am Stiel und Süßigkeiten können in unserer Rezeption gekauft werden. Darüber hinaus haben wir eine große Auswahl von Biere und Limos. Schauen Sie nur in der Rezeption ein.

 

Fahrradvermietung

Wir haben 24 Fahrräder und 30 Mountainbikes in 2 Kvalitäten, die auf Tag- oder Wochenbasis vermietet werden können. Wenden Sie sich an der Rezeption.

Wünschen Sie ein Elektro-Fahrrad zu vermieten, weisen wir an “Rønne Cykeludlejning” an. Wir helfen Ihnen gern damit. Kontaktieren Sie die Rezeption.

In verbindung mit Vermietung von Mountainbikes, müssen die nach Verbrauch gereinigt werden. Zu diesem Zweck können sie mit Vorteil unsere Fahrrad-Waschplatz vor der Rezeption benutzen.

 

Fahrradreparatur

Wir haben die möglichkeit Ihnen mit Kleinreparaturen zu helfen. Wir stellen Ihnen gern einen Werkzeugkasten zur Verfügung, und einige Ersatzteile finden Sie in der Rezeption. Am Wasch- und Reparaturplatz bekommen sie Luft für die Räder und Wasser für die Flaschen. Fehlen Ihnen einen Mekaniker haben wir mehrere Kontakten im Nahgebiet.

 

Fehrnsehen

Erleben Sie “schwarzer Schirm” an einigen Sendern, lassen Sie bitte die Rezeption es wissen, dann lösen wir das Problem.

 

Feuer

Beim Feuer – Rufen Sie die Feuerwehr an. Die Nummer ist 1-1-2.

Die Adresse ist: Hotel Skovly, Nyker Strandvej 40, 3700 Rønne.

 

Frühstücksbuffet

Jeder Morgen zwischen 8.00 und 10.00 Uhr servieren wir unser Frühstücksbuffet im Restaurant.

Brauchen Sie einen früheren Frühstück, können Sie in der Rezeption nachfragen.

Frühstücksbuffet ist normalerweise nicht bei Übernachtung in Laksehuset(das Lachsenhaus) und Rådyrhuset(das Rehhaus) mitgerechnet.

Haben Sie Gäste, die Sie gern zum Frühstück einladen möchte, ist der Preis 95,00 Kr. pro Person.

 

Gartengrill

Wir stellen Ihnen gern einen Gartengrill frei zu verfügung. Er befindet sich bei “Rævehuset”(Das Fucksenhaus). Sie müssen selbst die Kohle mitbringen. Es ist verboten mit Holz und Äste zu feuern.

Wenn Sie von unseren Isländischen Schäferhund Luna Besuch bekommen, und sie sagen, dass sie Hunger haben, dann lügen sie!! Sie dürfen nicht gefüttert werden – sie werden viel zu dick.

 

Gartengrill am Strand

Wir haben einige Weber-Grills, die Sie verleihen und mit am Stand nehmen können. Sie müssen selbst für Kohle/Briketts und Zündblöcke sorgen. Fragen Sie am Rezeption.

 

Gepäck

Gepäck können in unserer “Krølle-Bøllestue” bei der Rezeption aufbewahrt werden. Das Hotel garantiert  nicht dafür – aber wir sind ja auf Bornholm! Hier kennen die meisten Menschen einander.

 

Haustiere (Hunde oder Katzen)

Haustiere dürfen mitgebracht werden und der Preis ist 50,00 Kr pro Tier/Tag. Das Gebühr deckt Kosten wegen extra Reinigung.

Das Tier darf sich nicht in den Möbeln befinden. Geschieht es trotzdem, erfordern wir 800,00 Kr. für extra Reinigung von sämtlichen Möbeln.

Sie finden unseren Prospekt über Haustiere am Hotel Skovly hier oder Sie bekommen eine Kopie in der Rezeption.

Blindenhunde dürfen ohne extrakosten mitgebracht werden.

 

Internet

Wir haben freier und schneller WI-FI überall auf dem Hotel Skovly.

1.000/1.000 Mbit. Password: skovlywifi

 

Kafé

Während der Öffnungszeiten des Kafés haben Sie die Möglichkeit, unser gemütliches Essen zu genießen. Wir backen jeden Tag und können mindestens 4 verschiedene Kuchen, verschiedene Kaffeesorten und heiße Schokolade anbieten. Darüber hinaus servieren wir verschiedene Bornholmer Bierspezialitäten, Bornholmer Most und natürlich verschiedene alkoholfreie Getränke. Wenn Sie ein gutes Glas Rot- / Weiß- oder Roséwein mögen, haben wir eine vernünftige Weinkarte.

 

Kaffee und Tee

Auf dem Zimmer finden Sie Wasserkocher, Tassen gesamt Kaffee, Tee, Zucker und Sahne. Zusätzlichen Kaffee, Tee, Zucker und Sahne können Sie in der Rezeption zu Selbstkostenpreis kaufen.

Dieser Service gibt es nicht auf den Billig-Zimmer 1-8.

 

Krankenwagen

Bei plötzlicher Krankheit außerhalb der Öffnungszeit der Rezeption, weisen wir auf den ärztlichen Bereitschaftsdienst hin mit Telefonnummer: 1813.

Bei lebensbedrohender Krankheit rufen Sie die Alarmzentrale an. Die Nummer ist 1-1-2.

Krankheit

Bei Krankheit, kontaktieren Sie die Alarmzentrale an mit Telefonnummer 1813. Sie sorgen für Anleitung von Ihnen. Besuch auf der Notfallstation muss mit dem dawesenden Diensthabenden besprochen werden.

 

Kreditkarten

Wir nehmen VISA und Mastercard an.

 

Lob und Tadel

Wir sind sehr scharf darauf Ihnen die besten Erlebnisse an Hotel Skovly zu geben, und wir hören gern Ihre Meinung über mögliche Verbesserungen und auch über was wir besonders gut machen. Dann werden wir besonders froh.

 

Mittagessen

Wir servieren kein Mittagessen – aber wir empfehlen unsere hausgebackene Kuchen, Zuckerbrote oder Kuchen. Kaffee ad Libitum und Zuckerbrot.

 

Outdoor-Aktivitäten

Unser schöner Hotel Skovly ist perfekt für beinahe alle Arten von Outdoor-Aktivitäten, nicht zuletzt Mountainbiken, Laufen, Orientierungslauf, Golf gesamt natårlich Tauchen und Kayaking.

Wir sind stolz auf unsere gemütliche Mountainbike-Route “Skovlysporet”, die beginnt und endet an unserem Parkplatz und führen Sie 7,5 Km durch eine unglaublich schöne Natur.

In unserem Hintergarten finden Sie viele spannenden Laufrouten, und mit einem Abstand von Max. 35 Km, finden Sie nicht weniger als 3 schöne Golfplätze.

Tauchen und Kayaking finden Sie nur 300 Meter von uns – in der Ostsee( auf Dänisch: Østersøen)

 

Parken

Unser Parkplatz ist kostenlos platz für obwohl PKWs und Busse.

Bitte unterlassen Sie auf unsere Rasen vor der Rezeption zu parken.

 

Post

Wir helfen Ihnen gern ihre Briefe und Briefkarten zu schicken.

Die näheste Postbüro finden Sie in “Meny” in Rønne an der Adresse: Store Torv 11, 3700 Rønne.

 

Rauchen

Hotel Skovly ist ein Nichtraucherhotel – sowohl auf den Zimmern in den Ferienwohnungen als auch in unserer Restaurantgebäude.

Wir weisen Sie auf die vielen Terrassen, unser großer Garten und unsere vielen Außensitzplätze hin.

Wählen Sie trotzdem auf dem Zimmer zu rauchen, berechnen wir ihnen zusätzlich 3.700,00 Kr. für das Großreinemachen vom Zimmer.

 

Reinigung

Wir bieten tägliche Auffrischung Ihres Zimmers an - wir machen es einfach nicht automatisch - es liegt an Ihnen!

Wenn Sie eine Auffrischung Ihres Zimmers wünschen, informieren Sie bitte die Rezeption vor 10:00 Uhr am Tag. Wenn Sie eine tägliche Auffrischung Ihres Zimmers wünschen, ist dies kostenlos, und wir sind mehr als bereit, Ihren Wünschen nachzukommen!

Sollten Sie während Ihres Aufenthalts bei uns frische Handtücher, Kaffee und Tee oder vielleicht Toilettenpapier benötigen, wenden Sie sich bitte während der Öffnungszeiten an unsere Rezeption, und unser Personal wird Ihnen gerne helfen!

Wir arbeiten mit einem Reinigungsunternehmen zusammen, das für die Zimmerreinigung verantwortlich ist. Wenn Sie Probleme mit der Reinigung feststellen, informieren Sie uns bitte an der Rezeption, vorzugsweise am Morgen, damit wir den Fehler beheben können.

.

 

Taxi

Kontaktieren Sie Taxi bei Telefon +45 5695 2301. Es gibt sowohl normalen und großen Wagen.

Sie können auch die Rezeption bitten ihnen um einen Taxi zu bestellen.

 

Tripadvisor

Wir sind das EXZELLENT ZERTIFIKAT 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 von Tripadvisor, eine Ehrung die Geschäfte in der Hotel- und Restaurantbranche ehren, die konsequenterweise ein hervorragendes Service leisten. Wir freuen uns über diese Ehrung und hoffen, dass Sie sich mit den Vielen die dafür gesorgt haben, einigen, dass gerade wir diese Ehrung zugeteilt worden sind.

bottom of page