IMG_3293.jpg

MORGENMADEN PÅ SKOVLY

Bor du på et af vores hotelværelser - så serverer vi hver morgen mellem kl. 08.00 - 10.00 en hyggelig morgenmad. Som gæst i en af vores ferielejligheder har du mulighed for at tilkøbe morgenmaden.

 

Morgenbuffeten består som minimum af hjemmebagte morgenboller, forskellige slags brød, 6 hjemmelavede marmelader, hyggelige müsliprodukter, forskelligt pålæg, Nutella, honning, pålægschokolade, blødkogte æg, forskellige oste, mælk og syrnede produkter.

IMG_3288.jpg

Vi bager hver morgen

Om natten står vores rådej, formet som boller, og hygger sig i vores svaleskab - og næste morgen kl tidligt - bliver bollerne pyntet - sat i dampovn og vokser til dobbelt størrelse.
Efter det dampende bad bliver bollerne gjort færdige ved 225 grader....!
Kl. 08.00 står bollerne parat - og venter på dig!

IMG_3295.JPG

Hjemmelavet marmelader

Vi er på evig jagt efter nye opskrifter på skønne marmelader - jagten trækker os ofte til udlandet og det bærer vores marmelade-udvalg også præg af....
Charlotte - vores dygtige køkkenpersonale - kan altid dele opskriften med dig - hvis du finder en favorit på morgenbordet.

IMG_3275.JPG

Specielle ønsker

Er du veganer, vegetar eller er du allergisk overfor f.eks. laktose og gluten - så sørger vi gerne for specialprodukter - når bare vi ved det 2 dage før din ankomst.