top of page
IMG_3293.jpg

MORGENMADEN PÅ SKOVLY

Bor du på et af vores hotelværelser - så serverer vi hver morgen mellem kl. 08.00 - 10.00 en hyggelig morgenmad. Som gæst i en af vores ferielejligheder har du mulighed for at tilkøbe morgenmaden.

 

Morgenbuffeten består som minimum af hjemmebagte morgenboller, forskellige slags brød, 6 hjemmelavede marmelader, hyggelige müsliprodukter, forskelligt pålæg, Nutella, honning, pålægschokolade, blødkogte æg, forskellige oste, mælk og syrnede produkter.

IMG_3288.jpg

Vi bager hver morgen

Om natten står vores rådej, formet som boller, og hygger sig i vores svaleskab - og næste morgen kl tidligt - bliver bollerne pyntet - sat i dampovn og vokser til dobbelt størrelse.
Efter det dampende bad bliver bollerne gjort færdige ved 225 grader....!
Kl. 08.00 står bollerne parat - og venter på dig!
Ønsker du opskriften på morgenbollerne - så spørg efter Charlotte - hun har den til dig!

IMG_0140_edited.jpg

Hjemmelavet marmelader

Vi er på evig jagt efter nye opskrifter på skønne marmelader - jagten trækker os ofte til udlandet og det bærer vores marmelade-udvalg også præg af....

Charlotte - en af vores dygtige køkkenpersonaler - kan altid dele opskriften med dig - hvis du finder en favorit på morgenbordet.

IMG_9511.jpeg

Gratis morgenvækker

Når du, som gæst på vores hotel, ankommer til vores morgenmadsbuffet, har du mulighed for, gratis, at smage de skønne dråber, som Bornholm også er berømt for.

Vi udskifter jævnligt sortimentet, men har altid minimum 5 forskellige dramme og snapse.

Så - det koster ikke ekstra at få en endnu bedre oplevelse..!

IMG_3275.JPG

Specielle ønsker

Er du veganer, vegetar eller er du allergisk overfor f.eks. laktose og gluten - så sørger vi gerne for specialprodukter - når bare vi ved det 2 dage før din ankomst.

Du kan altid skrive til os - du opgiver bare din ankomstdato, dit navn og hvilke ønsker du har - så finder vi sammen en løsning. Skriv på booking@hotelskovly.dk

IMG_3293.jpg

Giv et gavekort...

Får du familien på besøg eller vil du bare inviter din bedste ven, din kæreste eller din nabo på en god morgenmad - så står Hotel Skovly parat til at hjælpe dig.

I tidsrummet 08.00 - 10.00 serverer vi vores meget roste morgenbuffet for vores hotelgæster - og du er meget velkommen. 

Se mere her !

bottom of page