Den Grønne Ring.jpg

CYKLING

Cykling og Hotel Skovly hænger uløseligt sammen. Medbring din egen bike - eller lej en mtb eller turcykel på hotellet. Ønsker du at leje en gravelbike - har vi kontakt til flere udlejere.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde - når du besøger Hotel Skovly. 

Vandre løbesti.jpg

GÅ- & LØBETURE

Med et hotel som ligger midt i skoven - 125 meter fra stranden - har du alle muligheder for at opleve dejlige gå- og løbeture.

I vores reception har vi brochurer over løbe/vandreruter og vores receptionister står parate med flere forslag. 

Hotelhunden Luna.jpg

HUSK VOVSEN...!

Vi elsker søde og venlige hunde - og med en hotelgrund på 22.000 m2, midt i skoven - er Hotel Skovly det bedste hotel for vovser.

Vovsen må løbe frit på grunden - og også nappe en tur i åen.

 

Pyritsøen.jpg

LYSTFISKERI

Med Østersøen og 4 søer indenfor 800 meter er der rig mulighed for seriøst hyggefiskeri. I vores private å, Blykobbe-å, som løber gennem vores grund, har du rig mulighed for at studere vores egen havørredestamme. Åen er helårsfredet!!!! 

Minigolfbanen.jpg

MINIGOLF

Hotel Skovly har en 18-hullers minigolfbane - en golfbane som er Danmarks ældste...!

Banen kan benyttes gratis som gæst på hotellet. Banen er af beton, er lidt skæv - men det er jo netop derfor at man tabte...!
 

Hjorts keramik.jpg

KUNST & KULTUR

Hotel Skovly ligger perfekt for besøg på vores kunst og kulturinstitutioner. Vi ligger kun 4 km fra Rønne med biograf, teatre, og museer - og kun 4 km fra Hasle med bla. Grønbechs Gård, et levende kunstmuseum.